Stílus és funkcionalitás találkozása

Üdvözöljük a Barázda Utcai projektünkben, ahol egy modern lakás nappalijába és hálószobájába engedünk betekintést. Az alábbiakban bemutatjuk a projekt részleteit és a kiválasztott termékeket, amelyek megrendelhetőek az oldalunkon.


A teljes lakásról készült fényképek és videó megtekintéséhez kattints ide :
https://flamingointeriors.hu/munkaink/barazda-u/

Nappali

A nappali tervezésekor a célunk az volt, hogy egy olyan tér jöjjön létre, amely egyesíti a stílust és a funkciót. A modern és letisztult dizájn mellett kényelmes bútorokat választottunk. A következő termékeket használtuk:

  1. Modern Szövetkanapé: A nappali középpontjában található szövetkanapé kényelmes és praktikus megoldás. Könnyen ággyá is alakítható, így bármikor fogadhatunk vendégeket is. Itt rendelhető meg: Kanapé link.
  2. Geometriai mintás párna: Mint egy kortárs festmény, a MOSLEY steppelt párna ekrü és kék mintái eredeti művészi megjelenést kölcsönöznek a dekorációnak. Újrahasznosított poliészterből készült a töltet. Párna link.
  3. Bézs párna: Egyszerű és nagyszerű választás. Párna link

Hálószoba

A hálószoba tervezésekor a nyugalom és a kényelem volt a fő szempont. Az alábbi termékeket választottuk:

  1. Kényelmes Ágy: Ez a modern ágy bármilyen stílushoz illeszkedik Egy plusz tárolóval is rendelkezik, így rendkívül praktikus megoldást is nyújt. Ágy link.
  2. Éjjeliszekrény: Sötétkék színe tökéletesen passzol az arany fogantyúval. Feminin, elegáns stílusjegyeivel igazi jolly joker választás. Plusz fiókos tárolóegységének köszönhetően könnyedén rendszerezhetjük a dolgainkat: Éjjeliszekrény link.
  3. Hangulatos Világítás: Az esti olvasáshoz és a hangulatvilágításhoz egy elegáns lámpát helyeztünk az éjjeliszekrényre. Ezt a lámpát megrendelheted itt: Lámpa link.
  4. Gyertya: Elmaradhatatlan kelléke a hálószobának, hiszen otthonos, meghitt hangulatot teremt pillanatok alatt. Gyertya link
  5. Párna: OEKO-TEX. Többféle színben elérhetőek. Töltete újrahasznosított anyagból készült, így környezetre gyakorol hatása jóval kisebb. Párna link
  6. Párna: OEKO-TEX. Többféle színben elérhetőek. Töltete újrahasznosított anyagból készült, így környezetre gyakorol hatása jóval kisebb. Párna link