AZ ÁRUHÁZ, AMI MÖGÖTT TERVEZŐK ÁLLNAK

Több mint egy évtizedes lakásfelújítói, lakberendezői tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, mennyit számítanak az otthonodban található bútorok, berendezési tárgyak.

Ugyanakkor azt is észrevettük, hogy a legismertebb áruházakban sokszor nem igazán lehet különleges, egyedi bútorokat találni.

Szeretnénk, ha az otthonod legalább annyira egyedi lenne, akárcsak Te. Belőled sincs még egy, így az a környezet, amiben élsz, sem kell „katalógusból” kiválasztott legyen.

A Flamingodeco prémium minőségű gyártók termékeit hozza el Neked, mindezt lakberendezési tapasztalattal, ajánlásokkal.

TAKÁCS ANNA

Flamingo Interiors
Ügyvezető, Tervező

Antal Andrea

Flamingo Interiors
Tervező

SZABÓ PÉTER

Flamingo Interiors
Tulajdonos, Ügyfélkapcsolati- és project vezető

Tóth Adrienn

Flamingo Interiors
marketing manager

Dékány Dániel

Flamingo Interiors
project manager

KIK VAGYUNK?

A nevünk Anna és Péter, mi vagyunk a Flamingo Déco megálmodói. Hosszú évek óta alkotunk egy párt mind a magánéletben, mind a munkában. Anna felel a tervezésért, míg Péter főként a beszerzéssel, üzletvitellel foglalkozik. Komoly, nemzetközi tapasztalatunk van a lakberendezés mellett a kivitelezésben is, így egy még felújítás előtt álló ingatlan megálmodásában ugyanúgy tudunk segíteni, mint egy már elkészült új építésű lakás berendezésében.
www.flamingointeriors.hu

FLAMINGO CSOPORT

kivItelezés:

Tervezés:

termékek:

hűtés – fűtés:

CÉLUNK

Manapság nem könnyű berendezni egy lakást. Hatalmas a választék mind bútorok, mind kiegészítők terén, azonban a nagy áruházak sokszor „tucat termékeket” kínálnak, az egyedi igényeinket viszont nem igazán veszik figyelembe. Tudjuk, mi is tapasztaltuk. A Flamingo Déco megalkotásával az volt a célunk, hogy könnyű hozzáférhetőséget nyújtsunk külföldi, prémium kategóriás gyártók különleges termékeihez, valamint segítséget nyújtsunk a kiválasztás során is. Akár egy komplett lakberendezési tervezésre van szükséged, akár csak bizonytalan vagy egy kanapé kiválasztásakor, a célunk, hogy olyan termékhez juss, amely tökéletesen megfelel a Te egyedi igényeidnek.

HOGYAN MŰKÖDIK A SHOP?

1. KEDVENCEK LISTÁI

Kedvenc termékeidből bevásárlólistákat készíthetsz, amelyekből azonnal vagy a jövőben árajánlatkérést hozhatsz létre, és azokat elküldheted nekünk.

2. ÁRAJÁNLAT

A neked tetsző termékekből egyszerűen árajánlatkérő listát készíthetsz vagy bevásárlólistád tartalmát is egyszerűen árajánlatkéréssé alakíthatod és elküldheted nekünk.

3. EGYEZTETÉS

Bizonyos termékváltozatokat eltérő áron tudunk nyújtani, ezért a rendelési szándék beérkezését követően felvesszük Veled a kapcsolatot a szükséges pontosítások, egyeztetések végett. A várható szállítási időről is ekkor adunk tájékoztatást.

4. FIZETÉS

Az ezután kiküldött fizetést a linkre kattintva, bankkártyával gyorsan és biztonságosan el tudod végezni, a Stripe rendszerén keresztül.

5. SZÁLLÍTÁS

A vételár beérkezését követően rendelésedet visszaigazoljuk. A termékek beérkezésekor azt futárszolgálattal vagy saját teherautónkkal szállítjuk ki Neked.