SZÜKSÉGED VAN TERVEZÉSI SEGÍTSÉGRE,
VAGY EGYEDI BÚTORT SZERETNÉL?

A TERVEZÉS FOLYAMATA

1. Ajánlat kérés

A weboldalunkon történő jelentkezést követően felhívunk telefonon, ahol egyeztetünk az elképzelésekről, a lakás paraméreteiről, elmondjuk mi a tervezés menete.

2. Paraméterek, igények egyeztetése, lakásfelmérés

A korábbi telefonbeszélgetés, az átküldött alaprajz, az alapterület, a fotók és az adatok alapján küldünk egy árajánlatot a tervezésre.

3. Inspirációk a megrendelőtől

Kérünk Tőled inspirációs képeket, például Pinterestről vagy Instagramról összegyűjtve, hogy milyen fürdőt, konyhát, nappalit szeretnél, vagy ha vannak egyéb ötletek, kérések azokat is küldd el nekünk!

4. Tervezés kezdete

Elindul a kreatív munka.

5. 3D tervek és a koncepció véglegesítése

Elkészítjük minden megbeszélt helyiségről az első garnitúra 3D-s látványterveket. Ahogy elkészülünk egy helyiséggel, emailen átküldjük és kérünk rá egy írásos visszajelzést, hogy esetleg megfelel-e úgy, vagy mi az, amit változtassunk majd.
Amikor elkészült az első garnitúra 3D terv minden helyiségre, tartunk egy megbeszélést, ahol megbeszéljük az átküldött módosítási igényeket, hogy mit és hogyan módosítsunk.

– Blog –

esettanulmányok korábbi tervezéseinkből

EGYEDI BÚTOROK

TERVEZÉSE ÉS GYÁRTÁSA

Van, aki azért szeretne egyedi bútort, mert csak ez felel meg az igényenek, de van, hogy a lakás adottságai olyanok, hogy az előre gyártott bútorok nem felelnek meg. Bármelyik helyzetről is legyen szó, segítünk a tökéletes bútor megtervezésében és legyártásában.

A konyhabútor különleges: szépnek, mutatósnak is kell lennie, ugyanakkor nagyon fontos, hogy praktikus legyen, a funkcióját is tökéletesen ellássa. Neked csak az igényeidet kell elmondanod. Mi megtervezzük a tökéletes konyhát Neked, illetve levezényeljük a gyártás, beépítés folyamatait is.

KONYHABÚTOR TERVEZÉSE

49 900 FT-TÓL

KONYHABÚTOR GYÁRTÁSA

799 900 FT-TÓL

„Csak legyen valahol helye a ruháimnak.” Egyetértesz? Mi sem. Habár a gardróbszekrények elsősorban funkciójuk miatt szükségesek, ez nem jelenti azt, hogy ne lehetnének szépek is. Egyedileg tervezett szekrényeink ráadásul praktikusak és minden rendelkezésre álló helyet optimálisan használnak ki. Tervezés, gyártás, összeszerelés – Neked csak a ruháidat kell elhelyezned.

GARDRÓBSZEKRÉNY TERVEZÉSE

39 900 FT-TÓL

GARDRÓBSZEKRÉNY GYÁRTÁSA

299 900 FT-TÓL

Akár egy szokatlan alakú helyiségről van szó, akár el kellene rejteni egy gépészeti elemet – a beépített bútorok remek megoldást nyújtanak. Könnyen támadhatnak olyan ötleteid, amelyre nem létezik előre legyártott megoldás. Erre az esetre egyedi bútorokat tervezünk, amelyeknek a gyártását is levezényeljük.

BEÉPÍTETT BÚTOR TERVEZÉSE

29 900 FT-TÓL

BEÉPÍTETT BÚTOR GYÁRTÁSA

99 900 FT-TÓL