Innováció és stílus

Fedezzük fel együtt ezt az okos otthont, ahol az innováció és a stílus egyesülnek. Minden szobában egyedi stílus került kialakításra, az intelligens otthonrendszerrel pedig az élet minden területe könnyen irányítható. Az alábbiakban bemutatjuk a projekt részleteit és a kiválasztott termékeket, amelyek megrendelhetőek az oldalunkon.


A teljes lakásról készült fényképek és videó megtekintéséhez kattints ide :
https://flamingointeriors.hu/munkaink/vorosmarty-u/

hálószoba

A hálószoba tervezésekor a célunk az volt, hogy, ne csupán alvásra szolgáljon, hanem egy oázisként, ahol az okos technológia és a kényelem tökéletes harmóniában lehetnek. Az intelligens világítás lehetővé teszi a fényerő és a színhangulat személyre szabását, így könnyen teremthet meleg és romantikus atmoszférát egy gombnyomással. Az okos klimatizálás pedig mindig ideális hőmérsékletet biztosít a pihenéshez. A kiegészítők pedig mindehhez egy külön pluszt adnak. A következő termékeket használtuk:

  1. Ágy: A hálószoba középpontjában található ágy kényelmes és praktikus megoldás.A beépített plusz tárolóhely funkcionális és kényelmes megoldást nyújt. Ágy link.
  2. Bögre: A türkiz szín intenzitásával és merész dizájnjával azonnal magára vonja a figyelmet. Bögre link.
  3. Türkiz párna: OEKO-TEX. Többféle színben elérhetőek. Töltete újrahasznosított anyagból készült, így környezetre gyakorol hatása jóval kisebb. Párna link
  4. Gyertya: Lágy fénye romantikus légkört teremt, és hangulatos melegséggel tölti meg a teret. Legyen szó relaxációról vagy egy különleges alkalomról. Gyertya link

Puha párnák

Az otthon meleg ölelése. Ezek a luxus kiegészítők nem csak a kényelmet és kikapcsolódást szolgálják, hanem egyúttal stílusosak és feldobják a bútorainkat. A kiváló minőségű anyagokból készült párnák simogató érzést kölcsönöznek a pihenés során.

  1. Gyapjú kötött párna: Kiváló minőségű gyapjúból készült, egyedi kötési technikájának köszönhetően stílusos megjelenést kölcsönöz. A puhaságuk és melegségük ideálissá teszi őket a hidegebb napokon. A gyapjú természetes szépsége és textúrája kellemes érzést nyújt. Párna.
  2. Párna: Terrakotta színe egyből magára irányítja a figyelmet. OEKO-TEX. Többféle színben elérhetőek. Töltete újrahasznosított anyagból készült, így környezetre gyakorolt hatása jóval kisebb. Párna.
  3. Párna: OEKO-TEX. Többféle színben elérhetőek. Töltete újrahasznosított anyagból készült, így környezetre gyakorolthatása jóval kisebb. Párna link

LAPOZHATÓ KÉPGALÉRIA